Düchting Pumpen​

Düchting Pumpen blev grundlagt i 1938 i Ruhr-området i Tyskland, hvor de den dag i dag stadig har sin base. Siden 1938 har de leveret højkvalitetscentrifugalpumper, som udmærker sig ved at være modstandsdygtige overfor korrosion og erosion.

”Kvalitet gennem erfaring” kendetegner Düchtings produkter, som anvendes til at reducere miljøpåvirkning og spare ressourcer ved bl.a. transport af væske, afsaltning af søvand, afsvovling af røggas og vandbehandling i industrier som mineindustrien, kemiske pigment-industri, olie- og gasindustri samt på kraftværker.​

Pumper leveres for størstedelen standard med kapacitets- og hydrostatisk test. De fleste af pumperne kan leveres ATEX-godkendte.​

(Nedenstående skema er eksempel som blot skal udfyldes. Opsætning er lavet så den fungerer optimal på alle visninger, herunder også mobil - det kan man ikke med opsætningen fra jeres dokument).​ Denne info skal blot slettes.

Standard

*værdi*

Test
​*værdi*

(beskrivelse af hvad testen tester for...)

Standard

*værdi*

Test
​*værdi*

(beskrivelse af hvad testen tester for...)

Standard

*værdi*

Test
​*værdi*

(beskrivelse af hvad testen tester for...)

Besøg Düchting Pumpens hjemmeside her.​​

Se video af Düchting Pumpens Imagefilm

Indhent tilbud på pumper og kompressor

Udfyld formularen med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører

PUMPAC A/S

Torvet 4A, 1 sal, 3400 Hillerød
CVR: 12739176

smiley

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er medlem af Dansk Erhverv​

Ring eller skriv til os

Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra 8:00 til 17:00.