Stempelpumper​

Hos PumPac finder du flere typer stempelpumper. Vores medarbejdere vejleder dig om, hvilke stempelpumper som vil passe til dit projekt og opfylder dine krav. Vi forhandler stempelpumper fra en af de dygtigste producenter: Putzmeister.

Stempelpumper er en meget brugt pumpe til bl.a. flytning eller dosering af medier med en høj vægtfylde - eller viskositet. Pumperne er koblet til et hydraulisk system som drives af en elektrisk motor.

Det er vigtigt at definere driftsforholdene for din pumpe før, at PumPac konfigurer den. Temperatur, flow, tryk og medieegenskaber (tørstofprocent, densitet, viskositet, max partikelstr., afstand der pumpes over) er nogle af de afgørende ting at præcisere.

Putzmeister tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter til nogle af de største industrier som minedrift, kulkraftværker, bortskaffelse af slam, tunnelkonstruktioner, olie- og gasindustri, biomassekraftværker, rensningsanlæg, forbrænding, cementindustri og behandling af farligt affald. Kendetegnet for Putzmeister er fuldendte løsninger.

Der kan bl.a. leveres komplet transportssystem inklusiv silo. I dette indgår både pumpe og silo fra Putzmeister, hvilket kan være en fordel for jer som kunde. Der vil kræves færre reservedele og enklere vedligeholdelse, hvilket medvirker til, at pumpe og silo vil samarbejde perfekt. Putzmeisters unikke silobunde med glideramme sikrer en stabil fødning af pumpen. Udtræk af medie fra silo sker gennem et hydraulisk drevet ekstraktionssystem og skruetransportører, som medfører en effektiv tømning af silo.​

Indhent tilbud på pumper og kompressor

Udfyld formularen med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører

PUMPAC A/S

Torvet 4A, 1 sal, 3400 Hillerød
CVR: 12739176

smiley

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er medlem af Dansk Erhverv​

Ring eller skriv til os

Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra 8:00 til 17:00.