Skruespindelpumper​

Hos PumPac er vi specialister i skruespindelpumper og hjælper dig med en skræddersyet løsning, som opfylder de specifikke krav til dit projekt. Vi forhandler kvalitetsskruespindelpumper fra to førende producenter: KRAL GmbH og ITT-Bornemann.

En skruespindelpumpe er en positiv fortrængningspumpe og kan anvendes til at transportere forskellige væsker med lav og høj viskositet bl.a. til tømning af tanke. Skruespindelpumpen består af metalliske skruer/spindlere som er omgivet af et pumpehus. Haves medier der kan krystallisere, er der mulighed for varmekappe, som sikrer, at mediet er pumpbart ved drift.

KRAL har tre spindler velegnet til rene og smørende medier. KRALs skruespindelpumper udmærker sig ved at have et lineært flow/trykforløb, som gør, at de kan kontrolleres nemt og ved et lavt omkostningsniveau via en frekvensomformer.

KRALs skruespindelpumper tilbyder skånende transport af mediet med lav pulsering og ringe støjniveau. Derudover er deres pumper kendt for at tilbyde stor kapacitet ved kompakte indbygningsmål, fås i vertikale og horisontale designs. KRAL kan tilbyde deres pumper med mekanisk akseltætning (enkeltvirkende/dobbeltvirkende), alternativt med magnetkobling.

ITT-Bornemann-pumperne har to skruer og pumper de fleste type medier. Pumperne kan tilbydes med mekanisk akseltætning (enkeltvirkende/dobbeltvirkende), enkelte typer med magnetkobling. Bornemanns skruespindelpumper er kendetegnet ved at give konstant flow uafhængigt af tryk og viskositet, er selvansugende, har lav pulsering- og støjniveau og tåler kortvarigt tørkørsel. Anvendes en frekvensomformer giver dette mulighed for at pumpe flere medier med vidt forskellige egenskaber med kun én pumpe (reguleringsområde 1:10). Sammenlignet med en centrifugalpumpeløsning som typisk vil kræve flere pumper til samme opgave, giver ITT-Bornemanns skruespindelpumper altså stor fleksibilitet.​

​Kontakt os for et tilbud på skruespindelpumper fra vores ekspertproducenter. 

Indhent tilbud på pumper og kompressor

Udfyld formularen med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører

PUMPAC A/S

Torvet 4A, 1 sal, 3400 Hillerød
CVR: 12739176

smiley

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er medlem af Dansk Erhverv​

Ring eller skriv til os

Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra 8:00 til 17:00.