Om PumPac

PumPac A/S blev stiftet i 1989 af Henrik Christensen. Da virksomheden skulle beskæftige sig med pumper og pakning, blev navnet PumPac valgt. Siden 1989 har PumPac stræbt efter at tilpasse sig og opfylde industriens og kundens behov og efterspørgsel. I 2011-14 blev der lavet generationsskifte. Michael Andreasen er i dag ejer og administrerende direktør.

Førende producenter med kvalitetsprodukter

PumPac har siden 1989 samarbejdet med mange af branchens bedste producenter af pumper og kompressorer. I dag forhandler PumPac de førende producenter KRAL AG, DICKOW PUMPEN KG, ITT-BORNEMANN, Düchting PUMPEN, Putzmeister, Airtech Europe og Kenflo. Vi har et bredt, kvalitetsbaseret sortiment af pumper og kompressorer: skruespindelpumper, centrifugalpumper, stempelpumper, sidekanalblæsere og vakuumpumper. Disse pumper og kompressorer anvendes i industrier som offshore, kraftværker, olie og gas, marine, industri, raffinaderier, biogas og biomasse samt medicinal og farmaceutisk industri.

Skræddersyede, driftssikre løsninger

Vores mange års erfaring inden for branchen har givet os en stor viden inden pumper og kompressorer. Vi kan derfor give vores kunder en kompetent og professionel rådgivning i, hvilken løsning der er den rette til deres specifikke opgave.

Vores dygtige medarbejdere med teknisk baggrund og viden lytter til kundens behov og kravspecifikationer og leverer pumper på baggrund af disse. Den store fleksibilitet inden for specialløsninger gør, at PumPac kan levere fuldendte pumpeløsninger til kundens projekter.

Vi følger opgaven helt til dørs fra tilbudsfase til den daglige drift. Derfor ønsker vi et stabilt og langvarigt samarbejde med vores kunder, så vi kan sikre os, at driften fungerer optimalt. Service tilbydes fra opstart, så vi driften garanteres de bedst mulige forudsætninger. Hvis der opstår driftsproblemer, er vi behjælpelige med både reservedele og service.

PumPac leverer i henhold til NL 92.
​Se vores supplerende betingelser for salg, levering og returnering her.

Indhent tilbud på pumper og kompressor

Udfyld formularen med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører

PUMPAC A/S

Torvet 4A, 1 sal, 3400 Hillerød
CVR: 12739176

smiley

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er medlem af Dansk Erhverv​

Ring eller skriv til os

Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra 8:00 til 17:00.