ITT-Bornemann​

ITT-Bornemann er en tysk, verdensførende producent af 2 spindlet skruespindelpumper, som blev grundlagt i 1853 med hovedkontor i Obernkirchen. Deres skruespindelpumper produceres i 80 forskellige størrelser. ITT-Bornemann forbindes med præcision og driftssikkerhed. Deres pumper anvendes til bl.a. tanklagring, kemisk industri, malerindustri, råmaterialer, energi og brændselsolie, maritim logistik, af- og pålæsning af fartøjer som skibe, toge og lastvogne.

Pumper leveres for størstedelen standard med kapacitets- og hydrostatisk test. De fleste af pumperne kan leveres ATEX-godkendte.

(Nedenstående skema er eksempel som blot skal udfyldes. Opsætning er lavet så den fungerer optimal på alle visninger, herunder også mobil - det kan man ikke med opsætningen fra jeres dokument).​ Denne info skal blot slettes.

Standard

*værdi*

Test
​*værdi*

(beskrivelse af hvad testen tester for...)

Standard

*værdi*

Test
​*værdi*

(beskrivelse af hvad testen tester for...)

Standard

*værdi*

Test
​*værdi*

(beskrivelse af hvad testen tester for...)

Besøg ITT-Bornemann's hjemmeside her.​​

Indhent tilbud på pumper og kompressor

Udfyld formularen med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører

PUMPAC A/S

Torvet 4A, 1 sal, 3400 Hillerød
CVR: 12739176

smiley

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er medlem af Dansk Erhverv​

Ring eller skriv til os

Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra 8:00 til 17:00.