Centrifugalpumper​

PumPac har et stort udvalg af centrifugalpumper i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi forhandler centrifugalpumper fra to af de førende producenter på markedet: Dickow Pumpen og Düchting Pumpen.

Centrifugalpumper er i dag en af de mest anvendte pumper til transport af væske verden over. Pumpen er en rentabel løsning, og den er samtidig nem at vedligeholde. En centrifugalpumpe kan blandt andet anvendes til at transportere benzin, glykol, tynde olier, saltvand, kemikalier, hedtvand, hedtolie, bitumen m.m.

I en centrifugalpumpe ledes væsken ind til løbehjulet, hvorefter det ved hjælp af centrifugalkraften slynges ud mod periferien af løbehjulet i pumpen. På figur 1 ses typisk karakteristik for centrifugalpumpe/system sammenlignet med positiv pumpe. Der findes flere forskellige typer centrifugalpumper alt efter, hvilke krav der stilles til pumpen.

Dickows centrifugalpumper er metalpumper. Materialet tilpasses til opgaven og sikrer, at pumpen kan håndtere temperatur og tryk optimalt. Alle pumper tilbydes med mekanisk akseltætning (enkeltvirkende / dobbeltvirkende), alternativt med magnetkobling. Haves medier der kan krystallisere, er der mulighed for varmekappe, som sikrer, at mediet er pumpbart ved drift. Dickow Pumpen producerer kvalitetspumper, som vil føre dit projekt videre med god driftssikkerhed.​

Q = flow. H = løftehøjde. N = omdrejningstal. 1, 2 og 3 angiver forskellige systemkurver (tryktab i system).

Düchting Pumpen har specialiseret sig i slidstærke og kemisk resistente pumper. Pumperne kan tilbydes i materialet SICcast®, som er baseret på siliciumkarbid i resin – deres løsning på slid og korrosion.  Düchtings pumper fortsætter der, hvor andre pumper må give op.

Kontakt os for et tilbud på kvalitetscentrifugalpumper fra to af de bedste producenter.​​

Indhent tilbud på pumper og kompressor

Udfyld formularen med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører

PUMPAC A/S

Torvet 4A, 1 sal, 3400 Hillerød
CVR: 12739176

smiley

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er medlem af Dansk Erhverv​

Ring eller skriv til os

Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra 8:00 til 17:00.