Sidekanalblæsere

PumPac forhandler både 1 og 2-trins sidekanalblæsere. Vi hjælper dig til en skræddersyet løsning, så dit projekt kan lykkes. Vi tilbyder sidekanalsblæsere fra en erfaren producent på markedet: AIRTECH Europe (tidligere Vacuvane).

Sidekanalblæsere anvendes i industrien, hvor der er brug for at skabe vakuum eller trykstigninger i mindre kompressionsområder. Sidekanalblæsere er nemme at montere og vedligeholde.

En sidekanalblæser er udstyret med et specielt løbehjul, der gør, at indløbsluftstrømmen følger en spiralkanal. Dette medvirker til, at luftstrømmen bliver udsat for gentagne accelerationer, der skaber det ønskede tryk eller vakuum.

Sidekanalblæsere kan anvendes inden for alle områder, der kræver vakuum eller tryk. De kan blandt andet anvendes til:

  • Vandbehandlingsanlæg
  • Tekstilindustrien
  • Fødevareindustrien
  • Plastindustrien
  • Professionelt rengøringsudstyr
  • Medicinalindustrien

Airtech Europe tilbyder sidekanalblæsere, ringkammerblæsere og kompressorer med mulighed for horisontal eller vertikal opstilling. Deres sidekanalblæsere udmærker sig ved, at der ingen vedligeholdelse behøves. Det er muligt gennem et ydre permanent smurt leje, kompressorhjul uden kontakt og ventilatorkølede motorer. Airtech Europe er kendetegnet ved en oliefri kompression som gør deres sidekanalsblæsere miljøsikre med et lavt støjniveau og energiforbrug.

Airtech Europe er en kompetente leverandør med fokus på individuelle løsninger til systemer til transport af gas og generering af vakuum.

Kontakt os for et tilbud på Airtech Europes kvalitetsprodukter.​

Indhent tilbud på pumper og kompressor

Udfyld formularen med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører

PUMPAC A/S

Torvet 4A, 1 sal, 3400 Hillerød
CVR: 12739176

smiley

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er medlem af Dansk Erhverv​

Ring eller skriv til os

Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra 8:00 til 17:00.