KRAL​

KRAL AG er et østrigsk firma grundlagt i 1950. KRAL udvikler og producerer skruespindelpumper i deres hovedkvarter i Lustenau i Østrig. KRAL har specialiseret sig i trespindlet skruespindelpumper. Et af deres topprodukter er magnetkoblede, tætningsløse pumper. KRAL tilbyder yderligere standardprogram med bl.a. enkelt- og dobbeltstationer med filter.

KRAL er førende inden for deres felt, og deres placering gør det muligt at levere hurtigt. Deres skruespindelpumper er kendetegnet ved at være kraftfulde, effektive og driftssikre. KRAL udmærker sig ved minimum vedligeholdelse, lav pulsering, god ansugningsevne og selvansugende. Deres pumper anvendes bl.a. i marine, olieindustrien, raffinaderier, tanklager og på kraftværker.​

Pumper leveres for størstedelen standard med kapacitets- og hydrostatisk test. De fleste af pumperne kan leveres ATEX-godkendte.​

(Nedenstående skema er eksempel som blot skal udfyldes. Opsætning er lavet så den fungerer optimal på alle visninger, herunder også mobil - det kan man ikke med opsætningen fra jeres dokument).​ Denne info skal blot slettes.

Standard

*værdi*

Test
​*værdi*

(beskrivelse af hvad testen tester for...)

Standard

*værdi*

Test
​*værdi*

(beskrivelse af hvad testen tester for...)

Standard

*værdi*

Test
​*værdi*

(beskrivelse af hvad testen tester for...)

Besøg KRAL's hjemmeside her.​​

Klik for stort billede​

Klik for stort billede​

Indhent tilbud på pumper og kompressor

Udfyld formularen med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører

PUMPAC A/S

Møllehaven 2, 4040 Jyllinge
CVR: 12739176

smiley

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er medlem af Dansk Erhverv​

Ring eller skriv til os

Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra 8:00 til 17:00.