Pumper​

PumPac tilbyder skruespindelpumper, centrifugalpumper, stempelpumper, sidekanalsblæsere, vakuumpumper og kompressorer. I samarbejde med jer og kravspecifikationerne for projektet, vælger PumPac en af vores kompetente leverandør, som kan løse opgaven mest tilfredsstillende.

Med over 30 års erfaring sikrer PumPac en effektiv og pålidelig pumpeløsning ud fra medie, temperatur, volumen, tryk og miljø og derved en velfungerende drift.​

Leverandører

Vi forhandler syv af markedets førende producenter af pumper og kompressorer. Størstedelen af vores samarbejdspartnere er europæiske virksomheder, primært fra Tyskland og Østrig.

  • KRAL GmbH (2-/3 spindlet skruespindelpumper)
  • Dickow Pumpen GmbH & Co. KG (centrifugalpumper og sidekanalpumper)
  • ITT-Bornemann GmbH (2 spindlet skruespindelpumper)
  • Airtech Europe GmbH (sidekanalblæsere)
  • Putzmeister Holding GmbH (stempelpumper)
  • Düchting Pumpen GmbH & Co. KG (centrifugalpumper)
  • Kenflo, GUANGDONG KENFLO PUMP CO., LTD. (vakuumpumper)​

Anvendelsesområde

PumPac leverer pumper og kompressorer til industrier som offshore, kemi, kraftværker, marine, industri, raffianderier, biogas og biomasse samt medicinal og fødevarer. Med udgangspunkt i din industri rådgiver vi dig til den bedste løsning.

Reservedele og service

Vi følger opgaven helt til dørs. Derfor ønsker vi et konstruktivt og langvarigt samarbejde med vores kunder, så vi kan sikre os, at jeres drift fungerer optimalt. Service tilbydes fra opstart, og dermed garanteres de bedst mulige forudsætninger for en pålidelig drift. Hvis der opstår driftsproblemer, er vi behjælpelige med både reservedele og service.

Indhent tilbud på pumper og kompressor

Udfyld formularen med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører

PUMPAC A/S

Torvet 4A, 1 sal, 3400 Hillerød
CVR: 12739176

smiley

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er medlem af Dansk Erhverv​

Ring eller skriv til os

Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra 8:00 til 17:00.