Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Om PumPac

PumPac blev stiftet i 1989 af Henrik Christensen som på daværende tidspunkt havde 15 års erfaring i branchen. Da det blev besluttet at virksomheden skulle beskæftige sig med pumper og pakning, blev navnet PumPac A/S valgt.

Ved årsskiftet 2010/2011 blev Michael Andreasen udnævnt som ny direktør af PumPac A/S. Michael Andreasen har over 26 års erfaring i branchen.

PumPac har i løbet af virksomhedens 27 år samarbejdet med mange af branchens bedste producenter af pumper og kompressorer. I dag samarbejder PumPac med producenterne KRAL AG, DICKOW PUMPEN KG, ITT-BORNEMANN, Düchting PUMPEN, Putzmeister, Airtech Europe og Kenflo.

sidekick

Da kunder har forskellige behov er det ikke altid at en standard pumpe opfylder det behov kunden har. PumPac lytter til kundens behov og kravspecifikationer og bestiller en pumpe på baggrund af disse Den store fleksibilitet inden for specialløsninger inden for pumper og kompressorer gør at PumPac kan leverer løsninger til de fleste projekter.

De agenturer PumPac benytter til fremstilling af pumper og kompressorer er nogle af de førende inden for deres områder i verdenen, og kvaliteten er i top.

Med tanke på at nogle af pumperne og kompressorerne skal kunne operere under farlige forhold som bl.a. ATEX, er det vigtigt at kvaliteten af pumperne og kompressorerne lever op til de sikkerhedsstandarder inden for områderne.