Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Pumper

For at levere de bedste løsninger til ethvert projekt, samarbejder PumPac med flere forskellige anerkendte leverandører af pumper og kompressorer. Afhængigt af kravspecifikationerne for projektet kan PumPac vælge en leverandør som passer til opgaven og tilpasse pumpen eller kompressoren så den lever op til projektet

Primært bruger vi 7 samarbejdspartnere til produktion af pumper og kompressorer. De fleste af vores samarbejdspartnere er europæiske virksomheder, primært fra Tyskland og Østrig. Vi er specialister i at udarbejde de mest optimale løsninger i samarbejde med kunden og deres krav til produktet.

Følgende 7 agenturer bruger vil til fremstilling og tilpasning af pumper og kompressorer.

Kral har specialiseret sig i skruespindler pumper med tre-spindler som de har produceret siden 1950. Et af Krals topprodukter er tætningsløse pumper(magnetkoblede). Kral har hovedkontor i Østrig.

Du kan finde mere information om Kral her , her  og her
KRAL API Pumps for Oil & Gas
KRAL Magnetic Coupling Pumps
Besøg KRAL hjemmeside her.

Læs pressemeddelelser her og her

Dickow Pumpen er specialiseret i at lave centrifugale pumper ISO 2858 og API 610 proces pumper. Desuden tilbyder de sidekanalpumper og tandhjulspumper. Alle pumper kan leveres tætningsløse med magnetkobling. Dickow Pumpen er en tysk virksomhed med mere end 107 års erfaring.

Du kan finde mere information om Dickow Pumpen her
Dickow HTMK Circulation Pump Type NKX
Besøg Dickow hjemmesiden her.

Læs pressemeddelelser her og her

ITT-Bornemann er en af verdens førende producenter af to spindlet skruespindelpumper som bliver producerer i over 80 forskellige størrelser. Bornemann er en tysk virksomhed med over 150 års erfaring med produktion af pumper.

Du kan læse mere om Bornemann Pumps her
Rotating Twin Screw Assembly and Operation
Multiphase Pumo Flow Video
Besøg ITT-Bornemann hjemmesiden her.

Düchting Pumpen producerer pumper som udmærker sig ved at være modstandsdygtige over for korrosion og erosion. Disse pumper bruges især inden for miljøområdet da der stilles større krav til pumperne.

Du kan læse mere om Duchting Pumpen her .
Besøg Düchting hjemmeside her.

Putzmeister er en af verdens førende producenter af stempelpumper til forskellige industrier. Deres pumper er kendte for at tage fat hvor andre måtte give op. Putzmeister er en tysk virksomhed med forhandlere over hele verdenen.

Du kan læse mere om Putzmeister her
Putzmeister KOS Pump 1
Putzmeister KOS Pump 2
Putzmeister HSP Pump
Putzmeister Kov Pump
Besøg Putzmeister hjemmeside her.

Læs pressemeddelelser her

Airtech Europe producerer nogle af markedets bedste sidekanalblæsere, ringkammerblæsere og kompressorer. De er kendte for deres store udvalg af oliefrie kompressorer som har en enestående ydelse samt lavt støjniveau.

Besøg Airtech hjemmeside her.

Kenflo er et Kinesisk firma som laver væskerings vakuumpumper. De bygger pumperne med udgangspunkt i tysk teknik som de har videreudviklet og optimeret. Ud over væskerings vakuumpumper tilbyder de også væskerings kompressorer.

Du kan læse mere om Kenflo her